User login

Primerica Financial Services

"Helping families earn more income, get out of debt, be properly protected and financially independent. "
RBNS Chapter:
Halton Hamilton Peel
(905) 515-8837
gabrielrafaeldamian@primerica.com
www.primerica.com/gabrielrdamian
1112 Rymal Road East , suite 1
Hamilton, L8W 3N7

Primerica Financial Services este cea mai mare companie independenta din Nord America ce se ocupa cu marketingul de produse si servicii financiare. Sintem de aproape 40 de ani pe aceasta piata ,iar din 2010 sintem listati la bursa de marfuri New York Stock Exchange sub indicativul PRI.

Pe intelesul tuturor, eu ajut familiile cu venituri mici, mijlocii si mari sa isi raspunda la doua intrebari esentiale legate de situatia lor financiara: ce facem daca murim prea repede sau daca traim prea mult?

In primul caz va ajut sa va protejati financiar corespunzator, familia, in cazul nefericit al pierderii unui salariu in casa din cauza unui deces, salariu care poate fi principal sau, citeodata, singurul venit din gospodaria dumneavoastra. In acest fel, cei ramasi in urma, nu vor mai suferi si povara financiara alaturi de cea sufleteasca.

In al doilea caz, va pot asigura, pe baza unui plan financiar in scris si bine pus la punct, atingerea obiectivului dumneavoastra , fie ca este vorba de economisirea unor bani pentru educatia copiilor, pentru cumpararea unei case, pentru o excursie mult visata sau pur si simplu, pentru a avea destui bani pentru a va bucura de o pensionare decenta si un trai indestulat.

Toate acestea si multe altele vi le pun la dispozitie fara nici o obligatie sau cheltuiala din partea dumneavoastra.